Hunyady-díj 2019

Felhívás “ Hunyady-díj 2019” jelölésre!

 

A  Balatonszemesi Fürdőegyesület attól a meggyőződésétől vezéreltetve, hogy gróf Hunyady József sokat tett Balatonszemes községért és az üdülőterületért, ezért 1995-ben elhatározta, hogy tiszteletére Hunyady-díj néven díjat alapít.

A Hunyady-díj alapító okirata az alábbiakban határozza meg a díj odaítélésének kritériumait:

A díjat minden évben – a fürdőegyesület által felkért tagokból álló – Hunyady-díj Bizottság ítéli oda egy balatonszemesi és egy, Balatonszemeshez kötődő nyaraló személynek, akik a bizottság megítélése szerint a legtöbbet tették a község és az üdülőterület fejlesztése, felvirágoztatása, a települési hagyományok ápolása és a közösség kulturális élete- és a kultúra fejlesztése területén. A Hunyady-díj Bizottság minden évben a Szent István-napi ünnepségek keretében, méltó körülmények között adja át a díjat a díjazott személyeknek.”

A Hunyady-díj Bizottság  felkéri a helybeli lakosságot és az üdülő közönséget, hogy vegyenek részt a díjazott személyek ajánlásában. Írásos indoklással ellátott ajánlásaikat tisztelettel várjuk.

Kérjük, a jelölési javaslatokat 2019. augusztus 10-ig adják át Valkóné Kovács Mártának (Szegfű u. 5) vagy Kocsisné Lieber Mártának (Nagy Imre u 36.) a Hunyady-díj Bizottság tagjainak.

 

Kiss László

A  Hunyady-díj Bizottság Elnöke

 

Elérhetősége: E-mail:kisslaszlo1944@t-online.hu

8636 Balatonszemes Tűzoltó utca 16. 

Telefon: +36 20 3262148                                         

 

Hírlevél


Free cracks. Balatonszemes 2019 - Created by: Synaptx Internet Service