Berzsenyi Strand Wi-Fi

 

 

Tisztelt Vendégeink!

A WiFi szolgáltatás az alábbi feltételek betartása mellett vehető igénybe. A szolgáltatás használata és a jelszóval történő belépés az alábbi feltételek elfogadását jelenti.


  1. A szolgáltatás által biztosított sávszélesség jellemzően honlapok böngészésére, e-mailek fogadásra és küldésre, közösségi oldalak látogatására alkalmas. Multimédiás és hasonlóan nagy adatforgalmat generáló oldalak és alkalmazások (pl. filmek, zenék letöltése, video megosztó oldalak stb.) használatára kérjük a szolgáltatást ne használja.
  2. A strand üzemeltetője lehetővé teszi a vendégei számára, hogy külön díj fizetése nélkül, vezeték nélküli internetezési lehetőséget (WiFi szolgáltatást) vegyen igénybe. A strand üzemeltetője biztosítja a használathoz szükséges jelszót. Az igénybe vevő nem jogosult az Internet-hozzáférést harmadik személy részére tovább értékesíteni, ingyenesen átruházni, a jelszót átadni.
  3. Az igénybe vevő a szolgáltatást saját felelősségére veszi igénybe, és biztosítja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket.
  4. A strand üzemeltetője nem tartozik felelősséggel különösen az igénybe vevő eszközének esetleges meghibásodásáért, semminemű vírusfertőzésért, valamint a látogatott oldalakon található programok által esetlegesen okozott károkért. A strand üzemeltetője. nem tartozik felelősséggel továbbá a kapcsolatteremtés késedelméből, a kapcsolat megszakadásból, a meghiúsult vagy hibás adattovábbításból eredő esetleges károkért.
  1. A strand üzemeltetője nem tartozik felelősséggel különösen a szolgáltatást Igénybevevő általi jogellenes használatáért, illetve azokért a károkért, amelyek abból erednek, hogy az Igénybevevő olyan adatot, információt tárol vagy továbbít, amelyet jogosulatlanul szerzett meg, továbbá amelyekkel szerzői jogokat vagy egyéb jogszabályokat sért.

A szolgáltatás használata és a jelszóval történő belépés a fenti feltételek elfogadását jelenti.

Kellemes pihenést kívánunk: Balatonszemes Község Önkormányzata

Hírlevél


Free cracks. Balatonszemes 2019 - Created by: Synaptx Internet Service