Közérdekű információ!

A Kormány 46/2020. (III. 16.) Korm. rendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében az alábbi intézkedéseket rendelte el:

A vendéglátó üzletben 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével TILOS tartózkodni.

A vendéglátó üzletben 15.00 óra után 06.00 óráig az élelmiszer elvitelre történő megrendelése és átvétele, valamint a vételár megfizetése céljából és időtartamára korlátozódóan megengedett a tartózkodás.

Az üzletben 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni TILOS.

Kivétel:

Az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a  gyógyszertár, a  gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az  üzemanyag-töltőállomás és a  dohánybolt.

Zenés, táncos rendezvények helyszínén tartózkodni tilos. Rendezvény helyszínén a  résztvevők számától és a  rendezvény helyszínétől függetlenül tilos tartózkodni. Gyűlés helyszínén tartózkodás tilos.

Sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között tartható meg.

Tilos a látogatása

a) az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott eseménynek, függetlenül annak nyilvánosságától (színház, tánc-, zeneművészet),

b) a mozinak,

c) közgyűjteménynek,

d) közművelődési intézménynek,

e) közösségi színtérnek.

 

Aki a fenti rendelkezést nem tartja be, meg nem engedett időpontban vagy meg nem engedett módon tartózkodik és helyen tartózkodik szabálysértést követ el. A pénzbírság akár 500 ezer Ft-ig is terjedhet.  A korlátozó intézkedések betartását a rendőrség ellenőrzi.

Hírlevél


Free cracks. Balatonszemes 2020 - Created by: Synaptx Internet Service