Tájékoztató a 2020-as COVID-19 járvánnyal kapcsolatosan

Tájékoztató a 2020-as COVID-19  járvánnyal kapcsolatosan

 

 

Hivatkozva Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos 115145/202/OTHH ügyiratszámú levelére, a jelen érvénye eljárás rend alapján az orvos-beteg találkozást a minimumra kell csökkenteni. Nem tanácsos a rendelőbe banális tüneteket mutató, illetve gyógyult, de kontroll vizsgálatot kérő esetek vizsgálata ( náthás, láztalan, fáj a torka, kicsit köhög).

 

Telefonon a balatonszemesi rendelési időben rendelkezésre állunk, (06 /30/260-0418), és minden hozzánk forduló szülőt tanácsokkal ellátunk.

Minden egyes panasz-és tünet együttes  egyéni elbírálást követel, általánosítani nem lehet.

 

Amennyiben a korona vírusra jellemző magas láz, száraz köhögés, nehézlégzés tünetei jelentkeznek, úgy a zöld számot kell hívni, ebben az esetben tilos a rendelőbe jönni !

Egyébként lázas, de nem a fenti tüneteket mutató gyermeket a rendelőben vizsgálni szükséges-célszerű előzetes telefonegyeztetés alapján időpontra érkezni).

 

Adminisztratív okok miatt a személyes megjelenés jelenleg nem kötelező, a szakorvosi leletek, és a közgyógyigazolványok érvényben maradtak. Az e-recept is működik, a felirt gyógyszereket a patika kiadja , a papír alapú vény nélkül is.

Beteg gyermekekkel egy kísérő- lehetőleg nem a nagyszülő- érkezzen.

A távoktatásban részesülő, de nem beteggyermek részére szülőknek táppénz nem adható.

 

A rendelőben és a váróban a kézfertőtlenítő rendelkezésre áll, belépéskor, és távozáskor kérjük használni szíveskedjenek.

 

Reméljük a rendkívüli állapot nem tart sokáig, igyekszünk rugalmasan megoldani minden hozzánk forduló beteg panaszait.

 

Tisztelettel : Dr. Merényi Éva

Hírlevél


Free cracks. Balatonszemes 2020 - Created by: Synaptx Internet Service