Faültetés Balatonszemesen

K E Z D Ő D I K !

2019. NOVEMBER 9.

 

Az Élet Napja, a 10 millió Fa közösség országos ünnepi ültetési akcióeseménye Balatonszemesen.

November 9-e, éppen négy hónappal követi a 10 millió Fa közösség országos kezdeményezés indulását. Cél – az „egy fő-egy fa” elvét követve –, 10 millió fa elültetése Magyarországon, a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legtöbb ember bevonásával.

November 9-én, az azóta eltelt időben létrejött több mint 100 helyi közösség mindegyike fákat fog ültetni. 

Ünnepeld velünk az Élet Napját Balatonszemesen!

A faültetés folyamatosan zajlik majd az elkövetkező hetekben. A balatonszemesi első állomás a Bánk bán utca végénél, a Balatonlelle felé eső körforgalom melletti terület, ahol 9 db diófa ültetésére kerül sor.

Kérünk mindenkit, hogy ültetéshez szükséges eszközöket hozza magával (ásó, lapát, locsolókanna, stb), és kérjük, hogy a neveteket, telefonszámotokat írjátok rá, vagy jelöljétek meg valahogy. Kisgyerekesek: kis lapátot vödröt is hozzatok! Meleg teát biztosítunk, de a környezettudatosság jegyében kérünk, hozz magaddal poharat.

Most, az első alkalommal a gödröket kézi erővel, közösen fogjuk kiásni, ezért erős férfiak segítségére is szükség lesz. Ezután a facsemetéket elültetjük, jó alaposan meglocsoljuk, támasztó karókat elhelyezzük, a fákat ehhez kikötjük, és örülünk :) Nagyon-nagyon örülünk

Hírlevél


Free cracks. Balatonszemes 2019 - Created by: Synaptx Internet Service