Karácsonyi vásár ZágrábbanTisztelt Balatonszemesiek!

 

Különleges lehetőséggel szeretnénk emlékezetessé tenni az idei adventi készülődést, az ünnepi ráhangolódást! Európa nagyvárosai ilyenkor káprázatos ünnepi fénybe öltöznek, vásározók és érdeklődők ezrei lepik el az utcákat és tereket. Programok, vásárlási lehetőség és rendkívüli élmények.

Balatonszemes önkormányzata az idén szeretne lehetőséget adni arra, hogy településünk lakói is megélhessék ezt a különleges hangulatot.

 

Advent idején éppen ezért buszjáratot indítunk Zágrábba, amely 2016-ban és 2017-ben is elnyerte az „Európa legjobb karácsonyi vására” címet.

 

A kedvezményes buszjárat azt jelentené, hogy személyenként 5.000.- forintba kerülne az út, amely teljes mértékben önköltségi árat jelent és ebben az árban benne van az idegenvezetés is.

A tervezett időpont: 2019. december 7.

 

Amennyiben nagy az érdeklődés, akkor lehetőség van két hétvégére is megszervezni a kirándulást.

 

Kérjük, hogy részvételi szándékukat minél előbb (legkésőbb november 20-ig) jelezzék a hivatalban Zalacné Kiss Andreánál személyesen vagy telefonon, a 06-84/560-902-es számon. A busz befogadóképessége véges, ennek ismeretében a jelentkezések érkezési sorrendben kerülnek rögzítésre.

 

 

Hírlevél


Free cracks. Balatonszemes 2019 - Created by: Synaptx Internet Service